fbpx

שמן רוז היפ 100 מ"ל

Rpse Hip

שמןרוז היפ כבישה קרה

108.00 

לשימוש קוסמטי, לשיפור מרקם העור ולהחלקת קמטוטים.

לעיסוי
מתאים לתערובות ארומתרפיות
לעיסוי
מתאים לתערובות ארומתרפיות

שתפו:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
  • מידע נוסף
  • אופן השימוש
  • טיפים

שמן רוז היפ של עומר הגליל מכיל שפע של חומצות שומן חיוניות, ויטמין F ונילין, ויטמין C ויטמין A ואחוז גבוה של ויטימין E. בזכות התכולה הגבוהה מאד של חומצות השומן החיוניות, הוא מומלץ לשימוש קוסמטי לשיפור מרקם העור ולהחלקת קמטוטים. יש לו תכונות ריפוי מצוינות בזכות הריכוז של הויטמין E לטיפול ושיפור צלקות, לחתכים, לטיפול העור אדום ומגורה.

לשימוש קוסמטי לשיפור מרקם העור ולהחלקת קמטוטים. יש לו תכונות ריפוי מצוינות בזכות הריכוז של הויטמין E לטיפול ושיפור צלקות, לחתכים, לטיפול העור אדום ומגורה.

בזכות התכולה הגבוהה מאד של חומצות השומן החיוניות, הוא מומלץ לשימוש קוסמטי לשיפור מרקם העור ולהחלקת קמטוטים. יש לו תכונות ריפוי מצוינות בזכות הריכוז של הויטמין E לטיפול ושיפור צלקות, לחתכים, לטיפול העור אדום ומגורה.

שמן רוז היפ של עומר הגליל מכיל שפע של חומצות שומן חיוניות, ויטמין F ונילין, ויטמין C ויטמין A ואחוז גבוה של ויטימין E. בזכות התכולה הגבוהה מאד של חומצות השומן החיוניות, הוא מומלץ לשימוש קוסמטי לשיפור מרקם העור ולהחלקת קמטוטים. יש לו תכונות ריפוי מצוינות בזכות הריכוז של הויטמין E לטיפול ושיפור צלקות, לחתכים, לטיפול העור אדום ומגורה.

לשימוש קוסמטי לשיפור מרקם העור ולהחלקת קמטוטים. יש לו תכונות ריפוי מצוינות בזכות הריכוז של הויטמין E לטיפול ושיפור צלקות, לחתכים, לטיפול העור אדום ומגורה.

בזכות התכולה הגבוהה מאד של חומצות השומן החיוניות, הוא מומלץ לשימוש קוסמטי לשיפור מרקם העור ולהחלקת קמטוטים. יש לו תכונות ריפוי מצוינות בזכות הריכוז של הויטמין E לטיפול ושיפור צלקות, לחתכים, לטיפול העור אדום ומגורה.

יתרונות המוצר

טיפוח טבעי
טיפוח טבעי