fbpx

שמן אתרי סנדלווד 10 מ"ל

Sandalwood Essential oil

שמן אתרי סנדלווד

99.00 

שמן הסנדלווד המוכר במזרח הרחוק מזה אלפי שנים משמש בהצלחה לטיפול במגוון רחב של נושאים

מקוסמטיקה ועד דיכאון ואפילו מעורר מינית.

ניתן להדפה
לעיסוי עם שמן צמחי;
מתאים לתערובות ארומתרפיות
מתאים לאמבט
ניתן להדפה
לעיסוי עם שמן צמחי;
מתאים לתערובות ארומתרפיות
מתאים לאמבט

שתפו:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
  • מידע נוסף
  • אופן השימוש
  • טיפים

שמן הסנדלווד המוכר במזרח הרחוק מזה אלפי שנים משמש בהצלחה לטיפול במגוון רחב של נושאים – מקוסמטיקה ועד דיכאון ואפילו מעורר מינית.

עור וקוסמטיקה
טוב לכל סוגי העור. מרגיע גירויים וגירודים, מוריד נפיחויות, אנטי דלקתי, אנטיספתי (מחטא) ויעיל גם נגד פצע מוגלתי. מצוין לטיפול במחלות עור כמו סבוראה, פסוריאזיס, אסתמה של העור ואקנה. טוב גם לטיפול בעור יבש וסדוק.

נשימה
שמן סנדלווד גורם לכיוח, ולכן הוא טוב לטיפול באסתמה וברונכיטיס, בהן עלול קנה הנשימה להיסתם או להצר בגלל גודש. ניתן לצרוך אותו בנשימה דרך מכשיר אדים, ע”י טפטוף כמה טיפות על מים במכשיר אדים. בשל תכונותיו האנטי דלקתיות והאנטיספתיות, הוא נותן למערכת הנשימה טיפול “עזרה ראשונה” וגורם להקלה מיידית.

מערכת העיכול
שמן סנדלווד מקל על כאבי בטן הנובעים מעיכול לא תקין, מוריד משמעותית את הסיכוי לרפלוקס ולהקאות, ומצוין להקלה על גיהוקים ושיהוקים.

מערכת המין
בהודו הוא מוכר מזה 4,000 שנה כתכשיר מצוין לעוררות מינית, אצל גברים ונשים גם יחד. במזרח הרחוק נחשב הריח העדין והמתקתק שלו כמעורר את החושניות ואת הרצון לפרות ולרבות. המדע המערבי טרם סמך ידו על כך, אבל לנסות תמיד כדאי…

נפש
לשמן זה נקשרו תכונות אנטי דיכאוניות, המחזקות את הפן המנטלי ומעניקות עזוז לנפש. השמן מרגיע, מחדיר שלווה ותחושת פיוס עם הסביבה ולכן משמש במצבי דיכאון וסטרס. ההנחיה היא למרוח את השמן לאורך עמוד השדרה ולהעניק לנפש סביבה רגועה ונינוחה.

גישות פופולריות כוללות שימוש בשמן אתרי סנדלווד של עומר הגליל לשימוש בהדפה באוויר או בעיסוי על העור עם שמן צמחי.

• להדפה, הרחה, טיהור וחיטוי בחלל האוויר – להוסיף כמה טיפות למבער או למפזר אדים קרים.

• לשימוש במבער – מומלץ להוסיף מספר טיפות של שמן סנדלווד טהור של עומר הגליל למים רותחים או למלח.

• לרקיחת מוצר בהתאמה אישית – ניתן להוסיף אותו לשמן בסיס, חמאת שיאה, קרם רב תכליתי, ג’ל אלוורה או לסבון מתוק מבית עומר הגליל.

עור וקוסמטיקה
טוב לכל סוגי העור. מרגיע גירויים וגירודים, מוריד נפיחויות, אנטי דלקתי, אנטיספתי (מחטא) ויעיל גם נגד פצע מוגלתי. מצוין לטיפול במחלות עור כמו סבוראה, פסוריאזיס, אסתמה של העור ואקנה. טוב גם לטיפול בעור יבש וסדוק.

נשימה
שמן סנדלווד גורם לכיוח, ולכן הוא טוב לטיפול באסתמה וברונכיטיס, בהן עלול קנה הנשימה להיסתם או להצר בגלל גודש. ניתן לצרוך אותו בנשימה דרך מכשיר אדים, ע”י טפטוף כמה טיפות על מים במכשיר אדים. בשל תכונותיו האנטי דלקתיות והאנטיספתיות, הוא נותן למערכת הנשימה טיפול “עזרה ראשונה” וגורם להקלה מיידית.

מערכת העיכול
שמן סנדלווד מקל על כאבי בטן הנובעים מעיכול לא תקין, מוריד משמעותית את הסיכוי לרפלוקס ולהקאות, ומצוין להקלה על גיהוקים ושיהוקים.

מערכת המין
בהודו הוא מוכר מזה 4,000 שנה כתכשיר מצוין לעוררות מינית, אצל גברים ונשים גם יחד. במזרח הרחוק נחשב הריח העדין והמתקתק שלו כמעורר את החושניות ואת הרצון לפרות ולרבות. המדע המערבי טרם סמך ידו על כך, אבל לנסות תמיד כדאי…

נפש
לשמן זה נקשרו תכונות אנטי דיכאוניות, המחזקות את הפן המנטלי ומעניקות עזוז לנפש. השמן מרגיע, מחדיר שלווה ותחושת פיוס עם הסביבה ולכן משמש במצבי דיכאון וסטרס. ההנחיה היא למרוח את השמן לאורך עמוד השדרה ולהעניק לנפש סביבה רגועה ונינוחה.

שמן הסנדלווד המוכר במזרח הרחוק מזה אלפי שנים משמש בהצלחה לטיפול במגוון רחב של נושאים – מקוסמטיקה ועד דיכאון ואפילו מעורר מינית.

עור וקוסמטיקה
טוב לכל סוגי העור. מרגיע גירויים וגירודים, מוריד נפיחויות, אנטי דלקתי, אנטיספתי (מחטא) ויעיל גם נגד פצע מוגלתי. מצוין לטיפול במחלות עור כמו סבוראה, פסוריאזיס, אסתמה של העור ואקנה. טוב גם לטיפול בעור יבש וסדוק.

נשימה
שמן סנדלווד גורם לכיוח, ולכן הוא טוב לטיפול באסתמה וברונכיטיס, בהן עלול קנה הנשימה להיסתם או להצר בגלל גודש. ניתן לצרוך אותו בנשימה דרך מכשיר אדים, ע”י טפטוף כמה טיפות על מים במכשיר אדים. בשל תכונותיו האנטי דלקתיות והאנטיספתיות, הוא נותן למערכת הנשימה טיפול “עזרה ראשונה” וגורם להקלה מיידית.

מערכת העיכול
שמן סנדלווד מקל על כאבי בטן הנובעים מעיכול לא תקין, מוריד משמעותית את הסיכוי לרפלוקס ולהקאות, ומצוין להקלה על גיהוקים ושיהוקים.

מערכת המין
בהודו הוא מוכר מזה 4,000 שנה כתכשיר מצוין לעוררות מינית, אצל גברים ונשים גם יחד. במזרח הרחוק נחשב הריח העדין והמתקתק שלו כמעורר את החושניות ואת הרצון לפרות ולרבות. המדע המערבי טרם סמך ידו על כך, אבל לנסות תמיד כדאי…

נפש
לשמן זה נקשרו תכונות אנטי דיכאוניות, המחזקות את הפן המנטלי ומעניקות עזוז לנפש. השמן מרגיע, מחדיר שלווה ותחושת פיוס עם הסביבה ולכן משמש במצבי דיכאון וסטרס. ההנחיה היא למרוח את השמן לאורך עמוד השדרה ולהעניק לנפש סביבה רגועה ונינוחה.

גישות פופולריות כוללות שימוש בשמן אתרי סנדלווד של עומר הגליל לשימוש בהדפה באוויר או בעיסוי על העור עם שמן צמחי.

• להדפה, הרחה, טיהור וחיטוי בחלל האוויר – להוסיף כמה טיפות למבער או למפזר אדים קרים.

• לשימוש במבער – מומלץ להוסיף מספר טיפות של שמן סנדלווד טהור של עומר הגליל למים רותחים או למלח.

• לרקיחת מוצר בהתאמה אישית – ניתן להוסיף אותו לשמן בסיס, חמאת שיאה, קרם רב תכליתי, ג’ל אלוורה או לסבון מתוק מבית עומר הגליל.

עור וקוסמטיקה
טוב לכל סוגי העור. מרגיע גירויים וגירודים, מוריד נפיחויות, אנטי דלקתי, אנטיספתי (מחטא) ויעיל גם נגד פצע מוגלתי. מצוין לטיפול במחלות עור כמו סבוראה, פסוריאזיס, אסתמה של העור ואקנה. טוב גם לטיפול בעור יבש וסדוק.

נשימה
שמן סנדלווד גורם לכיוח, ולכן הוא טוב לטיפול באסתמה וברונכיטיס, בהן עלול קנה הנשימה להיסתם או להצר בגלל גודש. ניתן לצרוך אותו בנשימה דרך מכשיר אדים, ע”י טפטוף כמה טיפות על מים במכשיר אדים. בשל תכונותיו האנטי דלקתיות והאנטיספתיות, הוא נותן למערכת הנשימה טיפול “עזרה ראשונה” וגורם להקלה מיידית.

מערכת העיכול
שמן סנדלווד מקל על כאבי בטן הנובעים מעיכול לא תקין, מוריד משמעותית את הסיכוי לרפלוקס ולהקאות, ומצוין להקלה על גיהוקים ושיהוקים.

מערכת המין
בהודו הוא מוכר מזה 4,000 שנה כתכשיר מצוין לעוררות מינית, אצל גברים ונשים גם יחד. במזרח הרחוק נחשב הריח העדין והמתקתק שלו כמעורר את החושניות ואת הרצון לפרות ולרבות. המדע המערבי טרם סמך ידו על כך, אבל לנסות תמיד כדאי…

נפש
לשמן זה נקשרו תכונות אנטי דיכאוניות, המחזקות את הפן המנטלי ומעניקות עזוז לנפש. השמן מרגיע, מחדיר שלווה ותחושת פיוס עם הסביבה ולכן משמש במצבי דיכאון וסטרס. ההנחיה היא למרוח את השמן לאורך עמוד השדרה ולהעניק לנפש סביבה רגועה ונינוחה.

יתרונות המוצר

אנטיספטי
טיפוח טבעי
משכך כאבים
מרגיע
ניחוח טבעי
אנטיספטי
טיפוח טבעי
משכך כאבים
מרגיע
ניחוח טבעי