שמן אתרי לבנדר 10ml

45.00 

מק"ט: 90028. קטגוריות: , , .
  • Product Description

    לבנדר


    שמן אתרי לבנדר של עומר הגליל – אהבה בכל בית

    מלך השמנים, אחד מהשמנים הבודדים המותרים למריחה ישירה על העור, שמן הלבנדר בטוח לשימוש לכל גיל, כבר מהיום הראשון של התינוק, שמן הלבנדר של עומר הגליל מומלץ למגוון רחב של שימושים.


    על תכונות שמן הלבנדר והשפעתו על הגוף והנפש:
    בוודאי לא תופתעו לשמוע שאנו חושבים כי שמן אתרי לבנדר הוא השמן הראשון במעלה מבין השמנים הטהורים. זהו שמן עדין מאוד בעל ניחוח נעים ורך, עצמתי מאוד ובעל איכויות טיפוליות רבות מספור וייחודי בין השמנים האתרים מכיוון שניתן להשתמש בו ישירות על הגוף (ללא דילול) והוא מתאים לשימוש מגיל הינקות.
    על מנת להפיק את השמן משתמשים רק בפרחיו של הצמח והם עוברים תהליך של אידוי שבסופו מתקבל שמן לבנדר טהור כאשר על מנת להפיק ליטר אחד של שמן נדרשים כ- 200 ק"ג פרחים שנקטפים במועד הקצר של שיא פריחתם. צמח הלבנדר שכיח בעיקר באירופה, שם הוא גדל בר באזורים ההרריים וגם מגודל בצורה מסחרית. הפרח השכיח באזור ההררי בפרובנס נקטף עם שחר בקטיף ידני ונחשב למשובח מכולם. בארץ ניתן לראותו בחלקים הגבוהים והקרים יחסית – סביב ירושלים, הכרמל והגליל.
    תיאור: צמח ריחני שגדל עד לגובה של כמטר אחד בעל עלים צרים בגוני
    ירוק–אפור עם פרחים כחולים סגלגלים. הפריחה בקיץ. קיימים מינים רבים של לבנדר. בתחום הטיפול והקוסמטיקה משתמשים בעיקר בלבנדר אנגלי.
    שמו של השמן בלטינית Lavender (Lavandula Angustifolia) Oil סימונו ברישום החומרים INCE

     שימוש בשמן לבנדר:
    מגוון השימושים בשמן הלבנדר כמעט אינסופי. זהו שמן שאנשים בכל מקום ובכל גיל מתחברים אליו בקלות, וזאת כנראה בזכות ריחו הנעים והעובדה הלא פחות חשובה שבין תכונותיו הוא משרה רוגע. מטפלים מודעים לתכונותיו הרפואיות הרבות ולעוצמתו הרבה ביכולת ריפוי הגוף והנפש.

     השפעות פיזיות של שמן הלבנדר:
    במישור הפיזי הוא מחטא, מייבש, מרגיע, מוריד אדמומיות מהעור ומדלקות. יעיל להרגיע כל מכה, חבלה, שריטה, עקיצה או כווייה. מתאים לשימוש במצבים של: נפיחות, אודם, תפרחת חיתולים, אקנה. מקל על תסמיני נשימה, על קשיי עיכול, עוצר דימום, מכווץ רקמות, עוזר בריפוי פצעים.

     השפעות רגשיות של שמן הלבנדר:
    במישור הנפשי והרגשי אנחנו ממליצים על שימוש בשמן בכדי לשחרר מתחים ולהפחית לחץ. שמן לבנדר עוזר להוריד עומס פיזי ורגשי, מייצב, מרגיע ומאזן רגשית. השמן מתאים מאוד לאנשים רגשניים, או לתקופות שכאלו בחיינו. שמן לבנדר מרגיע מחשבות טורדניות המביאות לכאבי ראש, ומחזק את החיוניות ואת האנרגיה שלנו. הוא גם מעודד ומרומם מצב רוח רע, ומפיג כעסים.

     חשוב לדעת:
    שמן אתרי לבנדר הוא אחד השמנים העדינים ביותר הנמצאים בשימוש הקוסמטיקה והטיפול, ולכן הוא מתאים גם לנשים הרות ומיניקות וגם לתינוקות וילדים.
    ההמלצה שלנו היא שבמידה ויש ספק באיזה שמן אתרי כדאי להשתמש – לבנדר הוא בחירה טובה.

     המלצות לדרכי שימוש:
    כפי שהזכרנו, הלבנדר הוא אחד מהשמנים האתרים העדינים ביותר וניתן להניחו ישירות על פצע פתוח וישירות על העור ללא צורך בדילול. (זהו השמן האתרי היחיד המומלץ על ידנו לשימוש ללא דילול)
    כאמור, סגולותיו של שמן לבנדר נרחבות כל כך עד שהוא ידוע כשמן "עזרה ראשונה" ולכן מומלץ להחזיק בקבוק שמן בכל בית! זה הזמן להזכיר שאם השמן מאוחסן בצורה ראויה הוא ישמר לאורך זמן.
    מומלץ להדיף במבער כעזרה לנדודי שינה, וכהכנה לשינה בחדרי הילדים.
    בתקופת הקיץ, ניתן להדיף במבער והוא יסייע בדחיית חרקים. ניתן גם למרוח על הרגלים (טיפות בודדות כמובן) במקרה של מכת פרעושים, ואם כבר נעקצת – ניתן למרוח ישירות על העקיצה להרגעה.
    ניתן לטפטף טיפה על כרית להרגעת העינים או על כרית מלח/כוסמת שמחממים לפני השינה – לשינה נינוחה.
    מתאים מאוד לבני גיל הזהב (יכול לעזור לשיפור השינה, ותחושת הערך העצמי) מצוין לערבב בשמן בסיס ליצירת שמן עיסוי לגוף וגם לפנים.

     ההמלצה שלנו:
    שמן לבנדר מתחבר היטב עם שמני גרניום, פצ‘ולי, נרולי, רוזמרין ושמנים אתרים נוספים. אנחנו מזמינים אתכם להתרשם ממגוון הריחות, כך שתוכלו לשלב יחד את הניחוח המותאם להעדפותיכם. ואנחנו כמובן נשמח לעזור ולהמליץ מתוך הנסיון שלנו

    לבנדר

  • חוות דעת

    אין עדיין חוות דעת.

    Be the first to review “שמן אתרי לבנדר 10ml”

קטגוריות המוצרים